مهاجرت به آمریکا با برنامه‌نویسی

مهاجرت به آمریکا با برنامه‌نویسی
سالانه افراد زیادی با توجه به شرایط و موقعیت خود برای مهاجرت به آمریکا اقدام می‌کنند. تنش‌های سیاسی بین دو کشور شرایط مهاجرت به آمریکا را برای ایرانیان پیچیده کرده است. با این همه با داشتن برخی از مهارت‌ها هنوز هم امکان زندگی دائم در آمریکا برای شهروندان ایران وجود دارد. برنامه‌نویسی یکی از مهارت‌ها و دانش‌های است که با آن می‌توان به ایالات متحده مهاجرت نمود. با توجه به سوالات زیاد درباره مهاجرت به آمریکا با برنامه‌نویسی در این مطلب از افق نیکان به آن پرداخته‌ایم. زیرا شناخت کامل از شرایط مهاجرت در اخذ این تصمیم تاثیر زیادی می‌گذارد. 
بیشتر بخوانید :مهاجرت به آمریکا از طریق کار
 

دلایل مهاجرت برنامه‌نویسان به آمریکا:

در کشور آمریکا به توجه به توسعه اقتصادی و علمی شرکت‌های زیادی فعال هستند. در بسیاری از این شرکت‌ها نیز به حضور نیروی برنامه‌نویس برای پیشبرد کارها نیاز است. به همین دلیل موقعیت‌های شغلی بسیار زیادی در این کشور برای افراد برنامه‌نویس وجود دارد. طوری که شغل برنامه‌نویسی رتبه دوم بهترین مشاغل در این کشور را از آن خود کرده است. وسعت شرکت‌های فعال در حوزه فناوری در ایالات متحده نیاز به برنامه‌نویسان را دو چندان کرده است. در نتیجه آمریکا در حال حاضر با کمبود نیروی برنامه‌نویس حرفه‌ای روبه‌رو است. در بین ایالات و شهرهای مختلف کشور آمریکا واشنگتن- کالیفرنیا و تگزاس بیشترین ترافیک برای این شغل را دارند. از آن جایی که برنامه‌نویسی زیر شاخه‌های زیادی دارد در موقعیت‌های شغلی مختلفی به کار می‌رود. بر اساس اعلام اداره آمار آمریکا نیاز به برنامه‌نویسی در این کشور رشدی در حدود 21.5 درصد پیدا کرده است. تمام این موارد باعث شده تا فعالیت در شغل برنامه‌نویسی در آمریکا درآمد و مزایای بسیار خوبی داشته باشد.

شرایط مهاجرت به آمریکا با برنامه‌نویسی چیست؟

مهاجرت به آمریکا از طریق برنامه‌نویسی یکی از زیر شاخه‌های مهاجرت کاری محسوب می‌شود. بنابراین اولین پیش شرط برای چنین اقدامی تسلط بر مهارت‌های زبان انگلیسی است. آمریکا کشوری انگلیسی زبان است و تسلط بر این زبان لازمه کار و زندگی در آن می‌باشد. در مرحله بعدی باید مدرک تحصیلی مرتبط با برنامه‌نویسی و تسلط به یک زبان برنامه‌نویسی خاص داشته باشید. زبان‌های برنامه نویسی خاص شامل:
  • زبان‌های چند منظوره
  • زبان‌های برنامه نویسی تحت وب
  • زبان‌های برنامه نویسی تحت ویندوز و موبایلی
می‌باشند. اما مهم‌ترین بخش از شرایط مهاجرت به امریکا برای برنامه‌نویسان دریافت ویزای کاری مناسب است. دو نوع ویزای مختلف کاری وجود دارد که برنامه‌نویسان می‌توانند دریافت کنند. یکی از این ویزاها H-1B و دیگری J-1 نام دارد. در بخش‌های بعدی در خصوص این دو نوع ویزای کاری مناسب برای برنامه‌نویسان بیشتر توضیح می‌دهیم.

ویزاهای مهاجرت به آمریکا با برنامه نویسی کدام‌اند؟

برای ورود به خاک آمریکا از هر شیوه‌ی مهاجرتی به ویزای مناسب احتیاج دارید. برای ورود برنامه نویسان به خاک آمریکا دو نوع مختلف ویزا صادر می‌شود.
  • ویزای H-1B: این ویزا برای مشاغل حرفه‌ای که نیاز به داشتن تخصص بالایی دارند صادر می‌شود. کمترین میزان تحصیلات برای دریافت این ویزا مدرک کارشناسی مرتبط با برنامه‌نویسی می‌باشد. بازه‌ی زمانی لازم برای طی پروسه دریافت این ویزا بین 2 تا 6 ماه خواهد بود. ویزای H-1B در ابتدا اعتباری 3 ساله دارد و بعد از برای مدت 6 ماه دیگر قابل تمدید است. بنابراین در این بازه‌ی زمانی برای دریافت گرین کارت و اقامت دائم آمریکا باید اقدام گردد.
  • ویزای J-1: این ویزا اغلب برای تامین کردن نیروی کارآموزی مورد نیاز در شرکت‌ها صادر می‌شود. بسیاری از برنامه‌نویسان از این ویزا برای ورود به خاک آمریکا استفاده می‌کنند. زیرا مدت اعتبار اولیه آن بیشتر از نوع قبل و برای 7 سال است. پروسه دریافت ویزای J-1 در حدود 6 تا 8 هفته کاری به طول می‌انجامد. از شرایط دریافت این ویزا تسلط کافی بر زبان انگلیسی و تمکن مالی برای تامین هزینه‌های سفر به آمریکا است. همچنین باید اقامت دائم کشوری که قصد ترک آن را ندارید نیز داشته باشید.
بعد از دریافت ویزای مناسب می‌توانید از طریق برنامه‌نویسی به آمریکا سفر کنید.

حقوق برنامه‌نویس‌ها در آمریکا چقدر است؟

یکی از مسائل مهمی که در زمان مهاجرت به آمریکا با برنامه‌نویسی باید در نظر گرفت دستمزد و حقوق است. حقوق برنامه‌نویسی در کشور آمریکا تحت تاثیر پارامترهای مختلفی است. شهر محل کار برنامه‌نویس یکی از پارامترهای مهم در تعیین حقوق وی می‌باشد. به عنوان مثال سانفرانسیسکو بالاترین حقوق برنامه‌نویسان در آمریکا را به خود اختصاص داده است. دومین فاکتور که روی میزان حقوق برنامه‌نویس‌ها موثر است زبانی برنامه‌نویسی تخصصی آن‌ها است. شرکت و صنعتی که در آن به عنوان برنامه‌نویس مشغول به کار هستید نیز در تعیین حقوقتان نقش دارد. البته در هر شرکت و شهری از آمریکا که به برنامه‌نویسی مشغول باشید درآمد بیشتری از دیگر نقاط جهان دارید. زیرا بیشترین دستمزد به برنامه‌نویسان در کشور آمریکا پرداخت می‌شود. بنابراین یکی از بهترین مقاصد مهاجرت برای برنامه‌نویس‌ها کشور آمریکا است.

هزینه‌های مهاجرت به آمریکا از طریق برنامه‌نویسی:

مهاجرت به آمریکا در حالت کلی و برای همه متقاضیان هزینه‌های مختلفی را در پی دارد. این هزینه‌ها در خصوص مهاجرت به آمریکا با برنامه‌نویسی نیز صدق می‌کند. برخی از این هزینه‌ها اعم از:
  • هزینه رسیدگی به پرونده ویزا و دریافت آن
  • هزینه تعیین وقت مصاحبه در سفارت آمریکا
  • هزینه‌های دریافت تائیدیه‌های پزشکی و واکسیناسیون قبل از مهاجرت
  • هزینه ترجمه مدارک تحصیلی- هویتی و دیگر اسناد لازم
  • هزینه‌ی سفر و اقامت در آمریکا تا اشتغال به کار و دریافت دستمزد
می‌باشد. با تامین این هزینه‌های و تکمیل مدارک و مستندات لازم می‌توانید برای اقامت آمریکا به عنوان برنامه‌نویس اقدام کنید.

شیوه کاریابی برای برنامه‌نویسی در آمریکا:

برای اینکه ویزای کار برنامه‌نویسی در آمریکا برای متقاضی صادر شود به پیشنهاد کارفرما نیاز است. کارفرماها با توجه به رزومه کاری و تخصص فرد در زبان برنامه‌نویسی مورد نیاز آن پیشنهاد کار را ثبت می‌کنند. یکی از بهترین روش‌ها برای کاریابی در آمریکا کمک گرفتن از موسسات کاریابی در این کشور است. علاوه بر شرکت‌های کاریابی وب سایت‌هایی هستند که در آن‌ها می‌توانید موقعیت‌های کاری خوبی پیدا کنید. کارفرماها از طریق این وب‌سایت‌ها برای پذیرش نیروی کار مورد نیاز خود  در سمت‌های مختلف درخواست می‌دهند. این موسسات و سایت‌های کاریابی مختص به حرفه‌ی برنامه‌نویسی نبوده و در دیگر مشاغل نیز کاربرد دارند. 
بیشتر بخوانید : مهاجرت به آمریکا بدون مدرک زبان

بیشتر بخوانید :

ghannadsh04@gmail.com
23/ آگوست/ 2023

دیدگاه خود را ثبت کنید

مهاجرتمهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا از طریق تولد فرزند
مهاجرت مهاجرت به آمریکا
29/ آگوست/ 2023
مهاجرت به آمریکا
مهاجرت مهاجرت به آمریکا
16/ آگوست/ 2023