اخذ تسهیلات بانکی برای شرکت ها(صفر تا صد)

اخذ تسهیلات بانکی

اخذ تسهیلات بانکی برای شرکت ها به چه صورت است؟

بسیاری از شرکت ‌ها پس از تاسیس با محدودیت منابع مالی مواجه می ‌شوند که به منظور رفع این نیاز به سراغ وام ‌های بانکی می ‌روند. در واقع اخذ تسهیلات بانکی برای شرکت ‌ها فرصت بسیار خوبی خواهد بود چرا که هم رفاه حال کارآفرینان و تولید کنندگان فراهم می ‌شود و هم با حمایت و تشویق آن ‌ها در راستای تولید ملی، اقتصاد کشور توسعه می ‌یابد. اکنون در صورتی که جز شرکت ‌های دانش بنیان هستید و یا به تازگی شرکتی را به ثبت رسانده اید؛ و به منابع مالی نیاز دارید؛ پس در ادامه همراه افق نیکان باشید تا همه چیز در مورد اخذ تسهیلات بانکی برای شرکت آشنا شوید. ما شما را با اخذ تسهیلات بانکی برای شرکت ها بیشتر آشنا می کنیم.

قانون تجارت ایران در رابطه با اخذ تسهیلات بانکی برای شرکت ‌ها

طبق ماده ۲۰ در قانون تجارت ایران، به طور کلی شرکت ‌های تجاری به هفت نوع دسته بندی می ‌شوند:
  • شرکت ‌های سهامی خاص
  • شرکت‌ هایبا مسئولیت محدود
  • شرکت ‌های تضامنی
  • شرکت ‌های نسبی
  • شرکت ‌های تعاونی
  • شرکت ‌های مختلط سهامی
  • و شرکت ‌های مختلط غیر سهامی
از بین این شرکت ‌ها، شرکت های سهامی خاص، از اعتبار بیشتری برخوردار شده؛ لذا به آن تسهیلات بانکی بیشتری ارائه می ‌شود. اما از آن جایی که شرکت سهامی خاص می ‌تواند تا ۱۰ برابر سرمایه اولیه خود، وام دریافت نمایند؛ بنابراین صاحبان شرکت، باید سرمایه اولیه خود را افزایش بدهند تا مشمول دریافت وامی با رقم بالا شوند. لازم به ذکر است که به دلیل ارزشمند بودن شرکت‌ های سهامی خاص، روند اخذ تسهیلات بانکی برای چنین شرکت ‌هایی راحت بوده و صاحبان شرکت برای اخذ وام مراحل ساده ‌تر در مدت زمان کوتاهی طی خواهند کرد.

مبلغ وام بانکی برای شرکت ‌ها چقدر است؟

مبلغ وام دریافتی به عواملی از جمله نوع به نوع بانک، نوع شرکت، نوع استفاده از وام، مدت زمان بازپرداخت و نرخ سود وام بستگی دارد. به طور مثال رقم وام با سرمایه ثابت جهت خرید ماشین آلات صنعتی، خرید و یا رهن یک ساختمان و … با رقم وام سرمایه در گردش به منظور تامین مواد اولیه، تولید محصول و … متفاوت می ‌باشد.

شرایط اخذ تسهیلات بانکی برای شرکت ‌ها به چه صورت است؟

اولین شرط اساسی اخذ تسهیلات بانکی برای شرکت ‌ها، ثبت قانونی نام شرکت در اداره ثبت شرکت ‌ها می باشد. در صورتی که شرکتی هنوز ثبت نشده است؛ قطع به یقین هیچ وامی دریافت نخواهد کرد. در حال حاضر اگر قصد ثبت شرکت خود را دارید؛ افق نیکان با کسب سال ‌ها تجربه در این راستا می ‌تواند به شما کمک کند. اما در صورتی که مراحل ثبت شرکت را گذرانده اید؛ پس قطعا مشمول دریافت وام هم خواهید شد.به راحتی با داشتن جواز تاسیس کارخانجات، کارگاه و واحدهای تولیدی نیز می ‌توان از وزارت صنعت و معدن وام دریافت نمود؛ به شرط اینکه واحد تولیدی و یا کارخانه دارای طرح توجیهی باشد و دقیقا طبق اولویت بندی ‌های استانی که در قانون تجارت ایران مشخص شده است؛ راه اندازی شده باشد.قابل ذکر است که شرکت ‌هایی که دارای کارت بازرگانی می باشند؛ می ‌تواند برای اخذ تسهیلات بانکی برای شرکت خود اقدام کنند.

مراحل اخذ تسهیلات بانکی پس از ثبت شرکت

مرحله 1: درخواست کتبی از سوی صاحب شرکتدر مرحله اول جهت اخذ تسهیلات بانکی، صاحب شرکت یا همان متقاضی باید به یکی از شعبه‌ های بانک رجوع کند و تقاضانامه وام را به صورت کتبی به مدیر شعبه ارائه نماید.مرحله 2 : تنظیم یک گزارش از طرح توجیهی شرکتدر مرحله‌ی دوم صاحب شرکت باید طرح توجیهی را با کمک یک مهندس مشاور تنظیم کند و به مدیر شعبه بانک تحویل بدهد.مرحله 3 : بررسی و تایید طرح توجیهیپس از بررسی طرح توجیهی توسط کارشناسان و تایید اولیه مدیر شعبه بانک، متقاضی باید مدارک را کامل کرده و به بانک ارائه دهد.مرحله 4 : منعقد نمودن قراردادپس از تایید اولیه طرح توجیهی و مدارک، نوبت به عقد قرارداد می ‌رسد. در قرارداد، مدت زمان، سود بانکی، بازپرداخت و میزان جریمه بانکی به طور شفاف همراه با امضای طرفین یعنی صاحبان شرکت و مدیر شعبه نیز درج می ‌شود.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ تسهیلات بانکی برای شرکت ‌ها

برای اینکه بتوانید از تسهیلات بانکی مورد نظر برای شرکت ها استفاده کنید نیاز به یک سری مدارک دارید که در ادامه مدارک مورد نیاز را به شما معرفی می کنیم.
  • اساس تصویر کارت ملی و شناسنامه تمامی اعضای هیئت مدیره و سهامداران شرکت
  • مجوزهای تاسیس شرکت
  • نامه شرکت
  • آخرین آگهی آدرس شرکت در روزنامه رسمی
  • آخرین آگهی تاسیس شرکت در روزنامه رسمی
  • آخرین آگهی معرفی اعضای هیئت مدیرهو دارندگان حق امضا
  • گواهی مالیاتی شرکت
  • صورتجلسه موافقت اعضای هیئت مدیره با اخذ تسهیلات بانکی
  • تصویر اسناد مالکیت محل شرکت جهت وثیقه
  • تصویر گزارش معتبر از سوی کارشناس دادگستری
  • گزارش حسابرسی شرکت از بازرس رسمی
  • مدارک رونوشت پروانه بهره برداری شرکت

ارائه تسهیلات بانکی به شرکت ‌های دانش بنیان

در راستای حمایت از شرکت ‌های دانش بنیان در جهت تولید ملی، اشتغال زایی، چرخش اقتصاد کشور و کمک به جوانان نخبه، از سوی معاونت علمی ریاست جمهوی تسهیلات بانکی به چنین شرکت‌ هایی ارائه می‌ شود. وام شرکت‌ های دانش بنیان کم بهره بوده و در مدت زمان کوتاه تری به فرد متقاضی ارائه می ‌شود. شرکت ‌های دانش بنیان وام‌ های بانکی را با کارمزدی به مبلغ 2 درصد دریافت می ‌کنند. علاوه بر این و می ‌توانند وام دریافتی را در یک بازه زمانی 36 ماهه ( سه ساله) پرداخت نمایند. این تسهیلات از طریق بانک ‌های‌عامل پرداخت می ‌شود.

آخرین سخن درباره شرایط اخذ وام بانکی برای شرکت ها

هر شرکتی چه نوپا و تازه تاسیس باشد و چه سالیان سال در حوزه خود به تجارت مشغول باشد ممکن است زمانی به وام بانکی نیاز پیدا کند. شما می توانید برای دریافت وام بانکی مورد نیاز خود بر روی افق نیکان حساب کنید. برای ارتباط با ما کافی است با شماره های درج شده در سایت افق نیکان تماس حاصل فرمایید.بیشتر بخوانید :
رضا گلچین
17/ سپتامبر/ 2021

دیدگاه خود را ثبت کنید

کمال گفت:

برای کارخانه شوینده چقدر وام میدید

افق نیکان گفت:

لطفا جهت مشاوره با شماره های شرکت تماس بگیرید

ثبت شرکت