مهاجرت حسابدار به آمریکا

حسابداری چه در زمینه تحصیل و چه در زمینه کار یک تجربه منحصر به فرد در آمریکا می‌باشد. به همین دلیل مهاجرت حسابدار به آمریکا برای بسیاری از فعالین این حوزه جذاب است. علاوه بر درآمد بالای حسابداری در آمریکا رفاه اجتماعی نیز از انگیزه‌های مهاجرت حسابدار به آمریکا می‌باشد. با ما در افق نیکان همراه شوید تا با شرایط و مزایای این مهاجرت آشنا شوید.

حسابداری در آمریکا:

در ایالات متحده حسابداری به دو گروه اصلی تقسیم می‌شود. حسابداری مدیریت و حسابداری عمومی دو بخش اصلی کار حسابداری در آمریکا محسوب می‌شوند. در شاخه‌ی حسابداری مدیریت برای شرکت اطلاعات مالی تهیه می‌شود. اما حسابداری عمومی برای شرکت‌های فعال در این حوزه کار می‌کند. البته امکان فعالیت به  صورت مستقل برای حسابدارهای عمومی نیز وجود دارد. همچنین حسابدارهای دولتی نیز از فعالین حوزه‌ی حسابداری در آمریکا هستند. حسابدارهای دولتی تنها با شرکت‌های دولتی و امور مالی و مالیاتی سر و کار دارند. در حوزه مالی و حسابداری مشاغلی همچون:
  • کمک حسابدار
  • حسابدار
  • سرپرست حسابداری
  • حسابدار ارشد
  • مدیر مالی
در آمریکا وجود دارند.

مزیت‌های مهاجرت حسابدار به آمریکا:

زندگی در آمریکا با توجه به شرایط اقتصادی و رفاه اجتماعی مزیت‌های بی‌شماری دارد. به همین دلیل یکی از اهداف اصلی گروه عظیمی از مهاجرین به شمار می‌رود. علاوه بر این موارد که از محاسن مهاجرت به آمریکا است برای حسابداران مزایایی نظیر:
  • امکان تحصیل در بهترین دانشگاه‌های حسابداری جهان
  • تنوع شغلی بسیار بالا
  • امنیت شغلی بسیار خوب برای حسابدارها در آمریکا
  • رفاه بالای سطح زندگی حسابدارها در ایالات متحده
  • نرخ پایین بیکاری با مدرک حسابداری در آمریکا
نیز وجود دارد. این موارد می‌تواند انگیزه‌های بسیار خوبی برای اتخاذ تصمیم مهاجرت حسابدارها به آمریکا است.

درآمد حسابدارها در آمریکا چقدر است؟

یکی از انگیزه‌های مهم برای مهاجرت به امریکا در هر رشته‌ای میزان درآمد در آن است. در خصوص رشته حسابداری و مهاجرت حسابدار به آمریکا نیز درآمد انگیزه و محرک مهمی محسوب می‌گردد. شرایط درآمد حسابداری در کشور آمریکا در سطح بسیار بالایی در جهان قرار دارد. در میزان درآمد سالانه رشته حسابداری سابقه کاری و تخصص حسابدار نقش به سزایی دارد. همچنین در حدود 6 درصد از فعالین این حوزه را در آمریکا زنان تشکیل می‌دهند.
  • متوسط درآمد کمک حسابدار در آمریکا در حدود 29 تا 40 هزار دلار برآورد می‌شود.
  • متوسط درآمد حسابدار ارشد در ایالات متحد در حدود 55 تا 73 هزار دلار می‌باشد.
  • متوسط درآمد مدیر حسابداری در آمریکا حدودا 55 تا 80 هزار دلار است.
  • در نهایت یک مدیر مالی در آمریکا درآمدی معادل 64 تا 111 هزار دلار دریافت می‌کند.
با توجه به این اعداد و ارقام می‌توان گفت که مهاجرت به آمریکا از طریق حسابداری یک انتخاب مالی درست است.

روش‌های مهاجرت حسابدار به آمریکا چیست؟

برای اینکه از طریق شغل حسابداری به آمریکا مهاجرت کنید به جاب آفر یا پیشنهاد کار نیاز دارید. بعد از دریافت پیشنهاد کار در این کشور باید نسبت به اخذ ویزای کاری اقدام شود. توجه داشته باشید که دریافت پیشنهاد کار برای کسانی که در آمریکا ساکن نیستند کمی دشوار است. از این رو توصیه می‌شود سایر شیوه‌های ممکن مهاجرتی را امتحان کنید. به عنوان مثال برای تحصیل در رشته حسابداری وارد شده و بعد از تحصیل مشغول به کار شوید. انواع ویزاهای کاری برای حسابداران در آمریکا عبارتند از:

1- ویزای EB-1:

این ویزا کارت سبزی است که افراد دارای توانایی‌هایی خاص برای ورود به آمریکا اعطا می‌شود. دارندگان این ویزا علاوه بر اقامت و کار خود در آمریکا می‌توانند برای اقامت همسر و فرزندانشان نیز اقدام کنند.

2- ویزای EB-2:

این نوع ویزا نیز هم اجازه کار و هم امکان دریافت اقامت دائم به حسابدار را می‌دهد. در نتیجه یکی از انواع مناسب ویزا برای مهاجرت حسابدار به آمریکا به شمار می‌رود. توانایی‌های تخصصی فرد در دریافت این ویزا در کنار مدرک تحصیلی وی اهمیت دارد. در واقع این ویزا برای ورود نخبه‌های حسابداری به آمریکا صادر می‌شود. مورد بعدی برای دریافت این ویزا داشتن جاب آفر و گواهی تائید کار برای فرد متقاضی است.

3- ویزای EB-3:

این ویزا برای سه گروه مختلف از متقاضیان مهاجرت به آمریکا کاربرد دارد. اولین گروه کارگرهای ماهر با دست کم دو سال تجربه کاری در حوزه مورد نظر هستند. دومین گروه فارغ التحصیلان حسابداری از دانشگاه‌های آمریکا می‌باشند. آخرین و سومین گروه نیز متقاضیانی با مدرک تحصیلی بالا یا کارگران با سابقه کاری کمتر از دو سال می‌باشد.

4- ویزای 01:

این ویزا برای کسانی صادر می‌شود که دارای توانایی‌های ویژه‌ای در زمینه کاری خود داشته باشند. همچنین نیاز به کار موقت در یک سمت شغلی خاص در آمریکا دارند. در این صورت باید برای دریافت ویزای 01 در آمریکا درخواست دهند.

دریافت گرین کارت آمریکا از طریق حسابداری:

مهاجرت حسابدار به آمریکا می‌تواند به دریافت گرین کارت و اقامت دائم آمریکا نیز منتهی گردد. ویزای کار در سمت حسابدار در آمریکا اعتباری 3 ساله دارد. بعد از گذشت این بازه‌ی زمانی فرد می‌تواند برای دریافت گرین کارت و اقامت دائم آمریکا اقدام نماید. دریافت گرین کارت می‌تواند مزیت‌های بسیار زیادی برای افراد به همراه داشته باشد. بعد از گذشت 30 ماه از زمان اخذ گرین کارت پاسپورت آمریکایی به فرد اعطا می‌شود. از آن تاریخ به بعد دارنده پاسپورت امریکایی در تمام جهان به عنوان یک شهروند آمریکا شناخته خواهد شد.

تحصیل در رشته حسابداری در آمریکا:

یکی از شیوه‌های موفق و ساده‌تر در مهاجرت به آمریکا مهاجرت تحصیلی است. بنابراین یک گزینه عالی برای مهاجرت به آمریکا از طریق حسابداری تحصیل در دانشگاه‌های این کشور است. دانشگاه‌های زیادی در آمریکا هر ساله در رشته حسابداری دانشجو می‌پذیرند. این موضوع پذیرش و تحصیل در رشته حسابداری در آمریکا را ساده‌تر می‌کند. داشتن پاسپورت معتبر با دست کم شش ماه اعتبار یکی از شروط دریافت ویزای تحصیلی است.

کلام آخر:

مهاجرت حسابدار به آمریکا با انگیزه‌های مختلفی صورت می‌گیرد. درآمد و سطح زندگی ایده‌آل از اصلی‌ترین دلایل مهاجرت به آمریکا از طریق حسابداری است. برای مهاجرت کاری به آمریکا لازم است تا مدرک حسابداری متقاضی در آمریکا تایید گردد. همچنین می‌توان از طریق تحصیل و سپس کار در آمریکا در رشته حسابداری نیز اقدام کرد.   
ghannadsh04@gmail.com
11/ سپتامبر/ 2023

دیدگاه خود را ثبت کنید

مهاجرتمهاجرت به آمریکا

برترین مشاغل خانگی در آمریکا
لیست برترین مشاغل خانگی در آمریکا
مهاجرت مهاجرت به آمریکا
1/ فوریه/ 2024
مهاجرت به آمریکا با مدرک پزشکی
مهاجرت به آمریکا با مدرک پزشکی
مهاجرت مهاجرت به آمریکا
27/ آگوست/ 2023
مهاجرت به آمریکا چقدر هزینه دارد؟
مهاجرت مهاجرت به آمریکا
9/ سپتامبر/ 2023