مهاجرت به آمریکا با مدرک پزشکی

مهاجرت به آمریکا با مدرک پزشکی
آمریکا یکی از بهترین سیستم‌های درمانی در تمام جهان را دارد. از این رو مهاجرت و زندگی در این کشور برای بسیاری از پزشکان خارجی یک فرصت طلائی به شمار می‌رود. چرا که علاوه بر موقعیت‌های کاری زیاد زندگی در آمریکا از استانداردهای زیادی نیز برخوردار است. اما مهاجرت به آمریکا به ویژه برای پزشکان ایرانی همواره پیچیدگی و چالش‌های زیادی به همراه دارد. تصمیم برای مهاجرت به آمریکا با مدرک پزشکی نیاز به داشتن اطلاعات دقیق و جامعی دارد. در این مقاله از افق نیکان در خصوص مهاجرت پزشکان به آمریکا اطلاعاتی ارائه خواهیم کرد. مطالعه این مطلب می‌تواند به اتخاذ چنین تصمیم مهمی برای پزشکان کمک کند.

مزایای مهاجرت به آمریکا برای پزشکان:

مهاجرت پزشکان به ایالات متحده به دلیل مزیت‌های زیاد آن مورد توجه قرار دارد. برخی از این مزایا عبارتند از:
  • دسترسی به جدیدترین فناوری‌های پیشرفته پزشکی
  • آموزش‌های بسیار باکیفیت و سطح بالا در زمینه پزشکی
  • کیفیت زندگی بالا برای پزشکان در آمریکا
  • دستمزد و حقوق بسیار عالی برای دارندگان مدرک پزشکی در آمریکا
  • فرصت‌های شغلی بسیار زیاد برای پزشکان
می‌باشد. به همین دلیل بسیاری از پزشکان غیر آمریکایی مایل هستند تا در این کشور به کار و زندگی بپردازند.

تخصص‌های پزشکی مورد نیاز در آمریکا:

سازمان ملی آمار آمریکا اعلام کرده که میانگین سنی مردم این کشور در حال حاضر به 78 سال رسیده است. این میانگین سنی به معنای نیاز بیشتر به سیستم درمانی در این کشور است. به همین دلیل فرصت‌های شغلی بیشتری در نظام درمانی و بهداشتی آمریکا برای پزشکان ایجاد شده است. در بین تمام رشته‌های پزشکی شاخه‌های:
  • پزشکی خانواده
  • متخصص داخلی
  • روانپزشکی
  • پزشک اورژانس
  • زنان و زایمان
  • رادیولوژی
  • مغز و اعصاب
  • متخصص بیهوشی
  • متخصص قلب
  • پزشک اطفال
کاربرد و موقعیت شغلی بیشتری دارند. بنابراین شانس پذیرش پزشکانی با این مدارک در آمریکا بیشتر از سایر شاخه‌های پزشکی می‌باشد. البته جدا از گرایش مدرک پزشکی شرایط دیگری نیز برای مهاجرت پزشکان به آمریکا وجود دارد.

شرایط مهاجرت به آمریکا با مدرک پزشکی:

برای اینکه شخصی با داشتن مدرک پزشکی به امریکا مهاجرت کرده و گرین‌ کارت دریافت کند شرایطی نیاز است. اولین شرط لازم داشتن مدرک زبان انگلیسی معتبر و مهارت‌های زبانی بالا است. چرا که ایجاد تعامل درست و ارتباط زبانی بین بیمار و پزشک از اصول مهم کار پزشکی است. در گام دوم باید مدرک پزشکی خود را در کشور آمریکا معادل‌سازی نمود. در انتهای پروسه‌ی معادل‌سازی مدرک پزشکی اجازه طبابت در آمریکا به فرد داده می‌شود. معادل‌سازی مدرک پزشکی در امریکا فرآیندی ویژه دارد که در ادامه توضیح خواهیم داد. گام بعدی که از شروط لازم دیگر برای مهاجرت پزشکان به آمریکا محسوب می‌شود داشتن پیشنهاد شغلی است. با داشتن جاب آفر در آمریکا طی پروسه مهاجرتی به این کشور ساده‌تر می‌شود.

پروسه معادل‌سازی مدرک پزشکی در آمریکا برای مهاجرین:

برای معادل‌سازی مدرک پزشکی در کشور آمریکا باید از کمیته آموزشی پزشکی در این کشور مجوز دریافت نمایید. برای دریافت این مجوز در ابتدا باید به لیست دانشگاه‌های مورد تائید انجمن پزشکان در آمریکا نگاه کنید. چنانچه دانشگاه محل تحصیل شما در این لیست قرار داشته باشید می‌توانید به مرحله بعدی وارد شوید. گام بعدی برای معادل‌سازی مدرک پزشکی شرکت در آزمون انجمن پزشکی آمریکا است. این آزمون که با نام USLME برگزار می‌گردد سه بخشی است. برای ثبت‌نام در این آزمون لازم است تا مدارک پزشکی خود را برای انجمن پزشکان خارجی در آمریکا ارسال نمایید. قسمت اول از سه بخش آزمون به صورت آنلاین برگزار شده و به بررسی سطح دانش پزشکی در فرد می‌پردازد. بخش بعدی آزمون مهاجرت به آمریکا با مدرک پزشکی دو بخش مجزا از هم به نام CS و CK دارد:
  • بخش CK از آزمون USLME: این بخش از آزمون انجمن پزشکان آمریکا دانش کلینیکی و مهارت‌های پزشک در این حوزه را محک می‌زند. این آزمون مانند بخش اول به صورت آنلاین برای پزشکان خارجی برگزار می‌گردد.
  • بخش CD از آزمون USLME: این بخش از آزمون حضوری بوده و به مهارت‌های برقراری تعامل پزشک و بیمار مربوط است. این آزمون متاسفانه در ایران برگزار نمی‌شود و برای شرکت در آن باید به کشورهای همسایه رفت.
بعد از اینکه در این سنجش‌های پزشکی موفق شدید باید برای ویزای مناسب اقدام کنید. آزمون سوم بعد از دریافت ویزا و ورود به خاک آمریکا از فرد اخذ می‌گردد. پیش از اینکه فرد برای آزمون سوم اقدام نماید باید به مدت یکسال در خاک آمریکا کار آموزی کند.

ویزای H-1B برای مهاجرت پزشکان به آمریکا:

برای کار کردن در هر شغل تخصصی از جمله پزشکی در آمریکا نیاز به ویزای H-B1 است. این ویزا به اتباع خارجی متخصص در یک حوزه کاری اجازه اقامت و کار برای 6 سال را می‌دهد. پزشکانی که در خارج از آمریکا تحصیل کرده‌اند بعد از دریافت مجوزهای لازم باید این ویزا را دریافت کنند.

هزینه‌های مهاجرت به آمریکا با مدرک پزشکی:

مهاجرت پزشکان به آمریکا علاوه بر هزینه‌های معمول مهاجرت نظیر ویزا و وقت مصاحبه شامل موارد دیگری نیز می‌شود. مهم‌ترین هزینه‌های مربوط به پزشکان مهاجر مبالغی است که برای شرکت در آزمون‌های معادل‌سازی پرداخت خواهند کرد. این مبالغ برای معادل‌سازی مدرک پزشکی متقاضی عبارتند از:1- 695 دلار برای بخش اول از آزمون USLME2- 695 دلار برای شرکت در بخش دوم از آزمون قسمت CK3- 1200 دلار برای شرکت در بخش دوم آزمون قسمت CS4- 670 الی 820 دلار برای شرکت در بخش سوم آزمون USLMEمی‌باشد.

اخذ اقامت دائم آمریکا از طریق مدرک پزشکی:

بعد از اینکه پروسه معادل‌سازی مدرک و اخذ ویزای آمریکا به اتمام رسید می‌توانید در این کشور کار کنید. برای دریافت اقامت دائم نیز سه سال کار و زندگی در خاک آمریکا بعد از دریافت ویزا الزامی است. همچنین در این دوره سه ساله کار در آمریکا باید به طور منظم مالیات خود را پرداخت نمایید. داشتن سوء سابقه در این بازه‌ی زمانی نیز کار دریافت اقامت دائم را سخت‌ می‌کند.

سخن پایانی:

برای مهاجرت به آمریکا با مدرک پزشکی نیاز به معادل‌سازی مدرک و گذراندن آزمون‌هایی هست. در صورت موفقیت فرد می‌تواند به عنوان پزشک در خاک آمریکا زندگی و کار نمایید.

بیشتر بخوانید :

 
ghannadsh04@gmail.com
27/ آگوست/ 2023

دیدگاه خود را ثبت کنید

مهاجرتمهاجرت به آمریکا

استارت آپ ویزا کانادا
استارت آپ ویزا کانادا
مهاجرت
9/ دسامبر/ 2020
مهاجرت به کانادا از طریق زایمان
مهاجرت به کانادا از طریق زایمان
مهاجرت مهاجرت به کانادا
16/ نوامبر/ 2023
مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل فرزند
مهاجرت مهاجرت به کانادا
7/ اکتبر/ 2023