بازسازی و نوسازی برند چه تفاوتی با هم دارند؟

تفاوت میان بازسازی و نوسازی برند

تفاوت میان بازسازی و نوسازی برند

ثبت برند و برندسازی یکی از مهم‌ ترین کارها برای کسب و کارها محسوب می‌ شود. در صورتی که نگاهی به شرکت ‌های بزرگ بیندازیم؛ می ‌بینیم که هر یک از آن ‌ها صاحب لوگو و یک برند منحصر به فردی هستند و روز به روز به واسطه‌ ی آنها پیشرفت می ‌کنند. اما جدا از بحث برندسازی، ما با امور بازسازی و نوسازی برند هم روبرو هستیم. شاید در وهله‌ ی اول بازسازی با نوسازی برند مانند هم تصور شود؛ اما تفاوت میان بازسازی و نوسازی برند دقیقا مانند تخریب و خرید یک فرش برای خانه است.اکنون به دلیل اهمیت این موضوع لازم دانستیم محتوایی در همین باب تولید کنیم و شما را با تفاوت ‌های بین بازسازی و نوسازی برند به طور کامل آشنا کنیم. پس برای آشنایی با بازسازی برند و نوسازی برند در ادامه همراه افق نیکان باشید. تا به طور کامل با تفاوت میان بازسازی و نوسازی برند آشنا شوید.

بازسازی برند به چه معناست؟

برندسازی به معنای خلق یه هویت برای یک شرکت جهت بازاریابی و تبلیغات می ‌باشد. امور برندسازی معمولا شامل، نام برند، طراحی لوگو، خلق شعار و ایجاد تکنیک ‌های بازاریابی برای جلب نظر مخاطبان و مشتریان می باشد. اما به دلایل زیادی، امکان دارد که پس از مدتی، برای برند شرکت تغییر اساسی ایجاد شود. به طور مثال:اگر نام برند و لوگو، نتواند با مشتریان ایده آل ارتباط موثری برقرار نکند؛اگر نام برند برای عموم مردم بسیار گیج کننده باشد؛اگر نام برند با اساس شرکت ناسازگار و پیام‌ های متضاد داشته باشد؛اگر کالا و یا خدمات یک شرکت تغییرات اساسی داشته باشد؛اگر شعار و برند شرکت ضعیف باشد و چیزی از ارزش‌ ها را نشان ندهد؛اگر نام برند شرکت شما با نام برند دیگری شباهت زیادی داشته باشد و به ضرر شما تمام شود؛اگر دو شرکت با هم دیگر ادغام شوند و مدیران تصمیم می‌ گیرند که یک نام جدید خلق کنند؛اگر یک شرکت توسط شرکت دیگری خریداری شود؛اگر مدیر عامل شرکت تغییر کند و تصمیم بر ایجاد تغییرات مهمی در شرکت بگیرد؛همه‌ ی این ‌ها باعث می‌ شود که روند برندسازی دستخوش تغییرات مهمی قرار بگیرد. که اساسا به این روند بازسازی برند گفته می ‌شود. این دقیقا همان معنای تخریب و بازسازی منزل را می ‌دهد. زمانی که خانه قدیمی شده و کارایی خود را از دست می‌دهد؛ اعضای خانواده تصمیم به بازسازی آن می ‌گیرند. در نظر داشته باشید که برای بازسازی برند حتما از یک شرکت معتبر  و با تجربه کمک بگیرید.

فرمول بازسازی برند به چه صورت است؟

ایجاد یک برند بد، کسب و کار را خراب می ‌کند. بی شک اگر برند شما با ارزش‌ های شرکت شما مطابقت نداشته باشد؛ علاوه بر مخاطبان، کارکنان شرکت هم دچار سردرگمی شده و باعث ایجاد مشکلاتی در روند بازاریابی خواهند شد. این اتفاق بسیار ناخوشایند است چرا که مشتریان به رقبا جذب شده و در نتیجه ورشکستگی، شکست و عدم موفقیت را در پی می ‌آورد. پس در صورتی که فکر می ‌کنید که به بازسازی برند نیاز دارید؛ همین حالا دست به کار شوید. البته ابتدا باید از تفاوت میان بازسازی و نوسازی برند آشنایی کامل داشته باشید و بدانید که برای بازسازی برند باید چه مراحلی را طی نمایید. در ادامه فرمول بازسازی برند به طور خلاصه و مفید گفته شده است.

فرمولی برای بازسازی برند به چه صورت است؟

  • بررسی مشکل برند
  • ارزیابی و بازنویسی ارزش ‌های شرکت
  • ایجاد مستندات قوانین و اساسنامه شرکت
  • بررسی هویت سازمانی جدید از جمله نام برند، لوگو، شعار و …
  • ایجاد هویت بصری، ارزیابی و طراحی مجدد برند شرکت توسط متخصصان
  • حذف کامل هویت سازمانی قدیم و پیاده سازی برند جدید به شکل تکنیک های بازاریابی

نوسازی برند به چه معناست؟

در کشور ایران متاسفانه برخی از شرکت ها نوسازی برند را با بازسازی برند اشتباه می ‌گیرند. اما برای یک برای یک شرکت ضروری است که با مفهوم بازسازی و نوسازی برند آشنایی کامل پیدا کنند و با تفاوت میان بازسازی و نوسازی برند آشنایی کامل داشته باشند.نوسازی برند در اصطلاح به ریدیزاین شناخته شده است اما برای بازسازی برند نام برندینگ را به کار می ‌برند. همانطور که برای تغییر دکوراسیون و همسو شدن با سبک زندگی جدید، فرش ‌های خانه و یا کابینت ‌ها را عوض می ‌کنیم؛ برای یک برند هم پس از مدتی، تغییرات بصری همچون تغییر در فونت، رنگ، اندازه و… لازم خواهد شد. نوسازی برند در واقع بیشتر برای جلب حداکثری نظر و توجه مخاطبان انجام می ‌شود. در صورتی که به برند شرکت گوگل، اپل، مایکروسافت در گذر زمان توجه کنید؛ متوجه تغییراتی در رنگ و فونت آن ها خواهید شد. البته نوسازی برند می ‌تواند از کاری ساده و بسیار جزئی تا بسیار زیاد متغیر باشد. از جمله خروجی ‌های امور نوسازی برند عبارتند از:
  • ایجاد یک لوگوی بهینه شده و تقویت شده
  • ایجاد یک لوگوی زیبا و جذاب تر
  • به روز رسانی شعار کسب و کار
  • ایجاد یک لوگو با توجه به پالت رنگ و کتابخانه فونت جدید

علت ضرورت نوسازی و بازسازی برند چیست؟

بسیاری شرکت، سال ‌هاست که مشتریان بلقوه ای نصیبشان نمی ‌شود و شرایط فروش مناسبی ندارد و میزان ارائه خدماتشان نه تنها گسترش نیافته بلکه تقاضای آن نیز کمتر شده است. این مشکلات می ‌تواند ناشی از ایجاد یک برند نامناسب باشد. بی شک در صورتی که نام برند، لوگو، شعار و … نتواند در ذهن مخاطب بنشیند، نتواند به مشتریان خود دست پیدا کند؛ نتواند اعتماد و اعتبار مناسبی کسب کند، پس در این صورت جهت جلوگیری از افت و شکست کسب و کار باید به سراغ بازسازی و نوسازی برند برود. قطعا بازسازی و نوسازی برند می‌ تواند تاثیر شگرفی بر روند برندسازی کسب و کار بگذارد.

در خواست بازسازی و یا نوسازی برند

در صورتی که شما نیز نیاز به بازسازی و یا نوسازی برند خود دارید می توانید بر روی مشاوره افق نیکان حساب کنید. ما همیشه در پی آن هستیم تا شما را در رسیدن به اهداف تان راهنمایی و حمایت کنیم. جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید.بیشتر بخوانید :  
رضا گلچین
15/ سپتامبر/ 2021

دیدگاه خود را ثبت کنید

مقالات ثبت برند

گرفتن دفتر پیشخوان برای روستا
گرفتن دفتر پیشخوان برای روستا
مقالات ثبت برند
2/ اکتبر/ 2022