ثبت شرکت در کویت (صفر تا صد)

ثبت شرکت در کویت

چگونگی ثبت شرکت در کویت

در این مقاله قصد داریم به موضوع ثبت شرکت در کویت بپردازیم. اما چه چیزی ما را بر آن داشته تا از این موضوع سخن بگوییم؟ همانطور که می ‌دانید کشور کویت امروزه یکی از ثروتمند ترین کشور ها در خاورمیانه و حتی جهان است. جالب است بدانید کویت باارزش‌ ترین پول در عرصه بین‌الملل را دارد. همین امر و قرار گرفتن در وضعیت بد جوی و کشاورزی سبب شده تا به راحتی کالا های خود را از راه واردات تامین کند. این موضوع باعث شد تا افراد خارجی از جمله ایرانیان هم تمایل به سرمایه‌ گذاری و نقش داشتن در بازار این کشور را پیدا کنند.لازم است بدانید که برای ثبت شرکت در کویت نمی‌ توانید از طریق ایجاد شعبه اقدام کنید. یعنی شرکت ‌های خارجی باید حتما یک نماینده در کویت داشته باشند. شریک کویتی شخصی که می‌ خواهد تجارتی در کویت داشته باشد، باید حتما 51 درصد تجارت را دارا باشد. همچنین در نظر داشته باشید که اخذ اقامت در کشور کویت از این راه به قدری سخت و پیچیده است که می ‌توان گفت تقریبا غیرممکن است. اما می ‌توانید ویزای سرمایه‌ گذاری دریافت کنید.هزینه‌ های مربوط به ثبت شرکت در کویت هم با هم فرق دارند و به نوع شرکتی که ثبت می کنید بستگی دارد. برای مثال هزینه ثبت شرکت با مسئولیت محدود 40 هزار دلار و شرکت سهامی 76.5 دلار است. همچنین هزینه ثبت نمایندگی 44 هزار دلار و شرکت های دریایی 51 هزار دلار می باشد.

همه چیز درباره شرایط ثبت شرکت در کویت

در این قسمت از مقاله ثبت شرکت در کویت سعی داریم تا درباره شرایط ثبت شرکت در کویت نیز مطالبی را در اختیار خوانندگان قرار دهیم. نکته اول این است که حتما باید یک شریک کویتی وجود داشته باشد. ثبت شرکت در کویت دارای مراحلی است که آن ها را به تفصیل در ذیل بیان می کنیم.اولین مرحله این است که شما باید درخواست خود را برای ثبت شرکت در کویت به وزارت بازرگانی کویت تقدیم کنید. همچنین باید برند خود را ثبت کرده و نام شرکت را نیز انتخاب کنید. به یاد داشته باشید که این نام حتما باید دارای معنی باشد. سپس باید تاییدیه از اداره تحقیقات جنایی، شهرداری کویت و یکی از بانک های این کشور را دریافت کنید. پس از آن سرمایه شرکت را به بانک مورد نظر واریز کرده و آن را اثبات کنید.در نظر داشته باشید که برای انجام صحیح ثبت شرکت در کویت باید حتما برای سهامداران گواهی عدم سوءپیشینه دریافت کنید. گواهی دیگری که لازم است اخذ کنید، گواهی مربوط به داشتن صلاحیت فعالیت در پروژه های اقتصادی است. پس از مشخص کردن محل شرکت و اخذ تایید از شهرداری این کشور، باید یک فرم همکاری به نام DOP را دریافت کنید. سپس تفاهم نامه خود را با شرکای کویتی به ثبت محضری برسانید. در این قسمت دیگر قادر خواهید بود تا مجوز آغاز فعالیت خود را از وزارت مشارکت کویت دریافت کنید و در سازمان تجارت این کشور ثبت نام به عمل آورید.فراموش نکنید که نمونه امضا مدیر عامل و تمامی سهامداران باید تایید شود. این کار توسط اتاق صنعت و تجارت کویت صورت می گیرد. در آخر لازم است بدانید که حتما باید از اداره ثبت فعالیت های مدنی آنجا شماره ثبت اخذ کنید. سرانجام باید برای شرکت در وزارت کار و امور اجتماعی کویت پرونده تشکیل دهید.

انواع شرکت در کویت

برای ثبت شرکت در کویت گزینه های مختلفی پیش روی شما وجود دارد. یعنی شما می توانید نوع شرکت خود را انتخاب کنید. در این بخش با انواع شرکت در کویت آشنا می شویم. این شرکت‌ها عبارتند از:
  • شرکت سهامی
  • ثبت نمایندگی
  • شرکت با مسئولیت محدود WLL
  • شرکت های دریایی
شرکت با مسئولیت محدود WLL: یکی از متداول ترین و ساده ترین راه برای سرمایه گذاری افراد خارجی این نوع شرکت است که جزء شرکت های خصوصی می‌باشد. اما دارای محدودیت بزرگی است و آن این است که نمی ‌تواند در امور بیمه یا مربوط به بانک دخالتی بکند. محدودیت دیگر این است که سهامداران خارجی نمی‌توانند بیش از 49 درصد سهام را دارا باشند و سهم عمده برای شریک یا شرکای کویتی است. همچنین امکان معامله سهام در بازار بورس در این شرکت فراهم نیست.شرکت سهامی: این شرکت مجوز های خاصی را برای ثبت نیاز دارد که اخذ آن برای خارجیان سخت است. اما مقدار سهام در اینجا هم مانند شرکت های با مسئولیت محدود است و تنها یک تفاوت دارند. این تفاوت این است که در این شرکت قابلیت عرضه سهام در بورس و خرید و فروش آن وجود دارد.ثبت نمایندگی: این شرکت در واقع شعبه ای از یک شرکت خارجی است و نه شرکتی جدید. قوانین شرکت کویت بیان می دارد که ثبت این شعبه ها فقط برای افراد کویتی و شهروندانی که در شورای همکاری خلیج فارس عضو هستند مجاز است.شرکت های دریایی: این نوع از شرکت در مناطق آزاد تاسیس می شود و تابع قوانین همین مناطق است. این شرکت ها مالیات و دستمزد کمی به دنبال دارند و به همین دلیل مورد اقبال افراد زیادی قرار گرفته اند.

نکات مثبت و منفی در ثبت شرکت در کویت

نکات مثبت ثبت شرکت در کویت عبارتند از:
  • با ارزش بودن دینار کویت
  • کم بودن مالیات
  • فقدان مالیات بر ارزش افزوده
  • وجود قوانین حمایتی برای سرمایه گذاران خارجی
  • وجود سیستم مالی متصل به اقتصاد جهانی و بسیار قوی
  • تسلط به زبان انگلیسی در بین شهروندان کویتی
  • وجود موقعیت استراتژیک به دلیل داشتن مرز با خلیج فارس
  • امکان سرمایه گذاری کردن در صنایع نفت و گاز
نکات منفی ثبت شرکت در کویت عبارتند از:
  • گران بودن آغاز فعالیت در کویت
  • ترجمه مدارک به عربی که مستلزم هزینه زیاد است
  • وجود یک سهامدار کویتی در شرکت که 51 درصد سهم دارد
  • مبهم بودن و غیر شفاف بودن روند کار اداری و قضایی در کویت
  • عدم ثبات منطقه خاورمیانه که کویت شامل آن است
  • سیستم بی کیفیت قضایی
  • افزایش نرخ مصادره اموال
 

بیشتر بخوانید :

رضا گلچین
14/ فوریه/ 2022

دیدگاه خود را ثبت کنید

ثبت شرکت